EnglishGermanSlovenia

O podjetju

Domov   /   O podjetju

O podjetju

Smo družinsko podjetje z zgodovino, ki sega nazaj v leto 1981.

Odlikujejo nas predvsem kakovost, zanesljivost in tradicija.

Danes imamo pomembno vlogo v industriji CNC tehnologij za rezkanje in oblikovanje mehkih materialov in lesa. Smo pomemben člen v verigi dodane vrednosti avtomobilske industrije in sodelujemo z največjimi slovenskimi orodjarnami kot so Kovinoplastika Lož, Gorenje orodjarna, Emo orodjarna, Orodjarna Imenšek in druge.

Naša glavna dejavnost je izdelava vseh vrst modelov ( stiroporni -leseni – umetne mase) za potrebe izdelave ulitkov. Največkrat so to unikatni stiroporni modeli za potrebe izdelave odlitkov za orodja za preoblikovanje pločevine v avtomobilski industriji. Leseni modeli so namenjeni  serijski izdelavi več enakih ulitkov.

Med druge storitve sodijo modeli za steklarsko industrijo, modeli za gradbeništvo, design modeli, dekorativni modeli, lesna proizvodnja, prototipi in kalupi iz umetnih mas,ter popravila in spremembe obstoječih modelov po tehnologijah različnih livarn.

Z več kot 30 letnimi izkušnjami ter najnovejšo CNC tehnologijo in CAD programsko opremo nudimo hitro ter kvalitetno izdelavo modelov, prototipov in drugih izdelkov.

Konrad Hohler, direktor

ZAČENJATE Z NOVIM PROJEKTOM

KONTAKTIRAJTE NAS

SODELUJEMO Z

Predstavljamo nekaj partnerjev s katerimi sodelujemo.

EnglishGermanSlovenia